Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αύριο, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου διάλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  με κατεπείγουσες διαδικασίες να ψηφιστεί το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και να καταργήσει το επίδομα των 100 ευρώ για όσους υπηρετούν στην Αλμωπία και γενικότερα στο νομό Πέλλας. Η εισηγητική έκθεση αναφέρει ότι με το νέο μισθολόγιο η περιοχή μας και γενικότερα ο νομός μας αποκλείονται από την καταβολή του παραμεθορίου επιδόματος. Η Αλμωπία είναι μια περιοχή που τα σχολεία της βρίσκονται εντός της ζώνης απόστασης των 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα όπως και οι περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Φλώρινας στους οποίους, ορθά, διατηρείται η χορήγησή του.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη διαφορά των συνόρων του νομού μας με τη γειτονική χώρα, με τα σύνορα των παραπάνω νομών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε αντιπαλότητα με τους κατοίκους των νομών αυτών.
Όπως και να είναι όμως η αλήθεια, δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  για το «Χριστουγεννιάτικο δώρο» που μας έκανε.
Καλούμε τους βουλευτές του νομού μας να αντιδράσουν για το άρθρο 19 που αναφέρει τις συγκεκριμένες περιοχές και να αγωνιστούν ώστε οι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων να κατανοήσουν ότι και η περιοχή μας είναι παραμεθόρια περιοχή όπως και πολλές άλλες της πατρίδας μας.
Καταγγέλλουμε τέτοιες πρακτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και απαιτούμε ίση μεταχείριση με τους υπόλοιπους ακρίτες της πατρίδας μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου