Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Συγκρότηση προεδρείου Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Έχουν περάσει δύο μήνες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη της Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Πέλλας αλλά με λύπη διαπιστώνουμε ότι ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί προεδρείο.
Σήμερα που οι πιέσεις των δανειστών είναι τεράστιες και οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων είναι ισοπεδωτικές θα πρέπει όλοι μας ενωμένοι να αγωνιστούμε για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Στον αγώνα αυτό πρέπει να πρωτοστατεί ενωμένο το  Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πέλλας.

Η μη συγκρότηση του προεδρείου του μας αφήνει εκτεθειμένους μπροστά στα σκληρά μέτρα που έρχονται. Ο κίνδυνος περικοπής του επιδόματος παραμεθορίου, το νέο ασφαλιστικό – φορολογικό και τόσα άλλα είναι φλέγοντα θέματα που θα τα βρούμε μπροστά μας.
 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και ότι δεν είναι κάποιο κακόβουλο παιχνίδι που οδηγεί στην απραξία έχοντας σαν οδηγό μικροπαραταξιακά οφέλη.
Με τις σκέψεις αυτές θεωρούμε πρωταρχικό ζήτημα την άμεση λειτουργία, συγκροτημένου σε σώμα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Πέλλας που εκτός από επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας είναι και απαίτηση του συνόλου των συναδέλφων μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου