Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)
 π ρ ο κ η ρ ύ σ ε ι  αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολίων Αλμωπίας, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, με τους παρακάτω όρους:
1.-Κάθε Σχολείο μετέχει με μία ομάδα, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 7 άτομα(αγόρια – κορίτσια) και  να ξεπερνά τα 12.
2.- Η ευθύνη συγκρότησης  της ομάδας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κάθε Σχολείου, που οφείλει να φέρει ομοιόμορφες στολές με αρίθμηση.
3.-Η μετακίνηση των μαθητών- ιών θα γίνει με ευθύνη του Σχολείου.
4.-Η διάρκεια των αγώνων είναι 4 περίοδοι των 8΄ λεπτών(καθαρό). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει παράταση 5΄λεπτών, μέχρι να υπάρξει νικητής.
5.-Η συμμετοχή στον αγώνα των αθλητών –ιών που θα δηλωθούν στο Φύλλο Αγώνα, είναι υποχρεωτική.
6.-Ο συνοδός κάθε ομάδας δικαιούται 1 τάιμ άουτ, στην διάρκεια κάθε περιόδου.
7.-Κάθε μαθητής που αγωνίζεται μπορεί να κάνει μέχρι 5 φάουλ.
8.-Οι αγώνες θα γίνουν με το σύστημα του απλού αποκλεισμού(νοκ άουτ).
9.-Ομάδες χωρίς συνοδό-προπονητή δεν θα γίνονται δεκτές.
   Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται με mail (syllekp1grpepel@gmail.com) στον Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών μέχρι 23/5/2016 και ώρα 14:00, όπου στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής αυτών. Τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή να δηλώσουν και την ημέρα πραγματοποίησης ημερήσιας εκδρομής για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες κλήρωσης των αγώνων.

    Στην νικήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων μετάλλια.
   Η διαιτησία και η γραμματεία των αγώνων  θα οριστεί με ευθύνη του Φ.Ο. Αριδαίας. Στον τελικό θα υπάρχει αξιολογημένος διαιτητής.
    Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, θα ισχύει ο κανονισμός διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
   Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από Ιατρό και οι σχετικές γνωματεύσεις-βεβαιώσεις θα προσκομιστούν στη γραμματεία των αγώνων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρίκος Δημήτριος           Παπαβέντσης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου