Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016


ΘΕΜΑΤΑ:
1. Έκτακτη Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου μας
2. Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά
3. Ευχές στα παιδιά των συναδέλφων που πέρασαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
4. Το ιστολόγιο του Συλλόγου μας
5. Εγγραφές μελών
6. Δήλωση πρόθεσης συμμετοχής για τη δημιουργία «δωρεάν φροντιστηρίου» του Συλλόγου μας
7. Έγγραφα Δ.Ο.Ε.

1. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου μας, ύστερα από το κάλεσμα της ΔΟΕ, θα  πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΙΔΙΑ  ΜΕΡΑ στον ίδιο χώρο στις 19:00. Τα θέματα για τα οποία γίνεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  αναφέρονται στο έγγραφο της ΔΟΕ «Απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για το σχεδιασμό της αγωνιστικής δράσης της Ομοσπονδίας» που σας αποστέλλεται συνημμένα.
2. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους  και τις συναδέλφισσες υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους και καλή, δημιουργική σχολική χρονιά.
3. Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά των συναδέλφων που πέρασαν φέτος σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και τους εύχεται καλές σπουδές.

4. Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας ότι το ιστολόγιο (blog) του Συλλόγου μας είναι ενεργό στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
      Ελπίζουμε στην ευκολότερη ενημέρωση των μελών μας και στην αποφυγή εκτύπωσης των εγγράφων που διαβιβάζουμε ή αποστέλλουμε ώστε να σώσουμε μερικά δέντρα που θα χρησιμοποιούνταν για τον σκοπό αυτό.
5. Σας αποστέλλουμε συνημμένα την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογο. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που δεν έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο να αποστείλουν την αίτηση εγγραφής τους  στο email του Συλλόγου syllekp1grpepel@gmail.com, ή να την παραδώσουν στον  πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρίκο Δημήτριο κιν.: 6974613189 ή σε κάποιο άλλο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
6. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που συνεχίζει να βιώνει η χώρα μας και έχοντας υπόψη ότι στα δημοτικά σχολεία της Αλμωπίας φοιτούν αρκετοί αλλοδαποί μαθητές οι οποίοι έχουν προβλήματα στη μάθηση της Ελληνικής Γλώσσας, ζητά από δασκάλους της περιοχής μας να συμβάλλουν αφιλοκερδώς στη δημιουργία «φροντιστηρίου», κυρίως για αλλοδαπούς μαθητές. Όποιος δάσκαλος ή δασκάλα, μέλος του Συλλόγου μας ή όχι, θέλει να συμμετέχει σ’ αυτή τη δράση του Συλλόγου μας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας με email τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, σχολική μονάδα που υπηρετεί και τηλέφωνο) και τις μέρες και ώρες εβδομαδιαία που είναι διαθέσιμος. Τα μαθήματα θα γίνονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας σε αίθουσα που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας και με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του σχολείου, κατά τις απογευματινές ώρες. Οι ημέρες, οι ώρες και το πρόγραμμα του «φροντιστηρίου» θα ανακοινωθούν μετά από τις εγγραφές μαθητών σε αυτό οι οποίες θα γίνουν ύστερα από σχετική ανακοίνωση στα σχολεία που θα ακολουθήσει λίγο μετά την έναρξη του σχολικού έτους.
7. Σας αποστέλλουμε συνημμένα τα παρακάτω έγγραφα  της Δ.Ο.Ε.:
• Απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για το σχεδιασμό της αγωνιστικής δράσης της Ομοσπονδίας
• Αίτημα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προς το Υπουργείο Παιδείας για άνοιγμα του συστήματος OPSYD
• Αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός του δημόσιου τομέα
• Ανακοίνωση για τα νηπιαγωγεία – πρακτικό
• Ανακοίνωση για τα νηπιαγωγεία
• Ανακοίνωση για την εγύκλιο του προγράμματος κολύμβησης
• Αποκλεισμός των  εκπαιδευτικών  Φυσικής Αγωγής ΠΕ 11
• Για την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για ανάκληση των αιτήσεων παραίτησης των εκπαιδευτικών
• Για την επιβολή από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΕΘ του νέου τύπου ολοήμερου νηπιαγωγείου
• ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ
• Να αποσυρθεί τώρα η πραξικοπηματική εγκύκλιος για τις συνεδριάσεις Π.Υ.Σ.Π.Ε.
• Παράσταση διαμαρτυρίας Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας
• Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας
• Συνάντηση Δ.Σ. Δ.Ο.Ε. με εκπροσώπους του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την προσχολική αγωγή
• Το Υπουργείο Παιδείας παρανομεί και ζητά το ίδιο να πράξουν τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και οι Σύλλογοι Διδασκόντων
• Χωρίς τα χρήματα των λειτουργικών δαπανών θα ξεκινήσουν τα σχολεία
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου