Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

 


ΘΕΜΑΤΑ: 1. «Ενημερωτικό για τις υποψηφιότητες για Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπων στην 91η Γενική Συνέλευση του κλάδου».

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Για τις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2022, ημέρα Πέμπτη, που θα γίνουν στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας και αφορούν την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων μας στην 91η Γενική Συνέλευση του κλάδου, κατατέθηκε ένα ψηφοδέλτιο και είναι το εξής:



 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
      ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΑΡΔΑΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΖΗΚΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΑΝΤΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

        ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΖΑΤΣΗ ΧΡΥΣΗ


      ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΖΟΥΡΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΑΣΟΦΤΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ


      ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

ΒΑΡΔΑΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΜΑΝΤΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 


Υπενθυμίζουμε ότι η δια ζώσης ψηφοφορία στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας θα γίνει από τις 12:30 μ.μ. ως τις 19:00 μ.μ. και οι συνάδελφοι για να ψηφίσουν θα πρέπει να προσκομίσουν την ταυτότητά τους. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία για όσους δήλωσαν ότι το επιθυμούν θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 15.00 μ.μ. της ίδια μέρας (θα σταλεί σχετικό mail με τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο σε όσους δήλωσαν το email τους).

Η σταυροδοσία έχει ως εξής: Μέχρι και εφτά (7) υποψήφιους/ες για Δ.Σ., μέχρι τρεις (3) υποψήφιους/ες για Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.) και μέχρι δύο (2) υποψήφιους/ες για Αντιπροσώπους στη Δ.Ο.Ε.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ.Σ του Συλλόγου μας και στις αρχαιρεσίες είναι επιβεβλημένηΗ εκλογική διαδικασία  (Γενική Συνέλευση 1 Ιουνίου 6.00 μ.μ. Ξενιτίδειο Αριδαίας και εκλογές 2ας Ιουνίου στον ίδιο χώρο) είναι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία του Συλλόγου μας και συμμετέχουμε στηρίζοντας έμπρακτα και δυναμώνοντας τον Σύλλογό μας!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                     ΖΟΥΡΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου